Coldwind's Kennel

Coldwind's Kennel

5 veckor

HundSkapad av Maria tis, juni 02, 2015 15:50:30
Jag hinner inte med!!! Tiden bara springer förbi! I helgen har jag knappt hunnit titta på valparna då jag varit och tävlat maraton med ena hästen i Umeå. Vi fick jättefina resultat så jag är jättenöjd smiley

Småkillarna och Majken växer för fullt! Varje dag utvecklas de och småkillarna tycker att den jobbiga "storasystern" blir allt roligare.

Småsvansarna på killarna går i ett!! När man fotar de har man alltid nått suddigt vid svansen smiley
Vi ska hinna ta nya ståbilder på dem men just nu har Elma magsjuka så vi tar det nr det hinns med.
Passade på att ta lite bilder på dem när vi var ute en sväng idag...För ni som undrar så har killarna nya hem som väntar, tror det kommer att få det allra bästa där.
Många undrar också när jag kommer att ta min nästa kull... och jag vet inte... Kan bli till hösten eller så blir det till våren. Jag har inte bestämt mig för vilken hane jag skulle vilja använda.
Är det så att ni är intresserade av en valp, skicka mig ett mail maria@coldwinds.se eller ring 070-6108991. Har glömt lägga upp nån typ av kontakt info här på bloggen, ska fixa det pronto.

Är så nöjd med min lilla Majken som för tillfället INTE går att fota!
Hon är överallt och ingenstans men gladare hund får man leta efter smiley Trygg valp som är lätt att ta med sig överallt!